White F髍um
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

White F髍um

V韙ame na na歰m fore

DomovH綼daLatest imagesRegistr醕iaPrihl醩enie

Deti

Goto down 
AutorSpr醰a
dodo_rk

dodo_rk

Po鑕t pr韘pevkov : 107
Registration date : 12.06.2007

Deti Empty
OdoslaPredmet: Deti   Deti Icon_minitimeSt j鷑 13, 2007 4:05 pm

Hovori otecko Jankovi:创janko , o chvilu ti bocian prinesie braceka创 janko sa na neho pozre a hovori:创ocko , po svete chodi tolko prima bab a ty spavas s bocianom.创

Pride chlapec do hospody, sadne si ku stolu a hovori servirke: Dva deci 鑕rveneho v韓a! Serv韗ka: A kolko ti je, chlapce? Osem. A to by ti nesta鑙l d瀠s? No, sta鑙l, ale chybaju mi dve koruny...

Je februar vonku pada sneh a mrzne. Otec zavola na svoje tri deti :
,,Tak a teraz vsetci do plaviek a von!!!!!!!!Mam tu este pol balenia kvapiek proti kaslu.Bude skoda,ked sa pokazia

Tri deti,jedno 5 rocne druhe 4 rocne a tretie 1,5 rocne ostali same doma a debatuju kam sa vyberu poobede:
5-rocne hovori:podme do kina
4-rocne hovori:podme na zmrzlinu
1,5-rocne blaboce:mozeme ist do riti lebo je neviem chodit

Traja chlapci sa hadaju ze ktory ma najmensieho dedka.
Prvy hovori:moj dedko mi je po kolena.
Druhy hovori:moj dedko mi je po clenky. Treti hovori:moj dedko je v nemocnici...
A ty? dvaja sa ho pytaju co sa mu stalo...
Treti hovori : "Moj dedko spadol s rebrika ked oberal jahody."

Mama sa p齮a dc閞ky: ,,Tak ako bolo na v齦ete?" ,,Mama bolo super! Hne r醤o spadla u鑙te緆a do priepasti a museli sme cel de do nej h醖za kamene, k齧 prestala kri鑑!"

Bl頌ia sa Vianoce a Janko sa rozhodol, 瀍 nap須e Je瀒歬ovi list: Mil Je瀒歬o, ak mi po歭e po桧ta mesiac budem posl鷆ha. Po chv韑i uva瀘vania sa mu zd mesiac ve綼, tak list zahod a p須e nov. Mil Je瀒歬o, ak mi po歭e po桧ta t秊de budem posl鷆ha, ale aj to sa mu zd ve綼, tak ho znova zahod a p須e: Mil Je瀒歬o, ak mi po歭e po桧ta cel de budem posl鷆ha. V tom uvid na stole obr醶ok Panny M醨ie, zoberie ho, schov do 歶fl韐a a p須e nov list: Mil Je瀒歬o, m醡 tvoju matku, ako v齥upn chcem po桧ta.

Id 緐dia v autobuse .
odrazu sa ozve chlapec s pla鑟m .
Mama sa ho p齮a 鑟 sa mu stalo.
Chlap鑕k hovor :
-Stratil som guli鑛u.
妎f閞 zastav pr醰e na stanici a vtom v歟tcia h綼daj guli鑛u.
Po 10 min鷗ach hovor chlap鑕k :
-Nemus韙e h綼da ja si urobim novu !!!

(A by niekto nepochopil guli鑛u si sprav zo soplov)
N醰rat hore Goto down
http://www.war4-um.fx.cz

Deti
N醰rat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto f髍a:Nem魹ete odpoveda na t閙y v tomto f髍e.
White F髍um :: Dizkusia :: Vtipy-
Prejdi na: