White Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

White Fórum

Vítame na našom fore

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Cestovanie

Goto down 
AutorSpráva
dodo_rk

dodo_rk

Počet príspevkov : 107
Registration date : 12.06.2007

Cestovanie Empty
OdoslaťPredmet: Cestovanie   Cestovanie Icon_minitimeSt jún 13, 2007 3:57 pm

Doniesol postar list pre babku od vnucat z Ameriky.
Postar:Babka,prisiel vam list z Ameriky letecky.
Babka:A nehambis sa mi klamat?Ved som ta pekne videla prist na
motorke!

Pride kovboj Joe na letisko a vsimne si automat, ktory za dolar povie meno a let, ktorym leti. Hodi jeden dolar a automat hovori> si kovboj Joe a odlietas letom 150.Kovboj Joe povie> ty ma nenazlostis a da si parochnu.hodi znova dolara automat hovori> si kovboj Joe a odlietas letom 150.Ty ma nenachytas.Da si fuzy , hodi dolar a auotomat hovori > si kovboj Joe a keby si nerobil somariny letel by si letom 150.

Ve vlaku jede mladá slečna a starý pán. Po chvíli ticha se děda zeptá slečny: "Slečno, že vy pracujete v kanceláři?" "Ano dědo, jak jste to poznal?" "Máte minisukni, nožku přes nožku a to chování." Jedou a zase je ticho. Poté osloví slečna dědu: "Dědo, že vy pracujete v kravíně?" "Ano slečno, jak jste to poznala?" "Já jenom, že máte otevřený kravín a v něm chcíplé tele!"

Filozofuje pan Karel U dvou soudků: "Nejdobrodružnější knihy, pánové, jsou telefonní seznam a jízdní řád." "Proč?" ptají se ostatní. "No, v tom prvním je ve skutečnosti všechno někde jinde a v tom druhém všechno někdy jindy."
Návrat hore Goto down
http://www.war4-um.fx.cz

Cestovanie
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
White Fórum :: Dizkusia :: Vtipy-
Prejdi na: