Sedí blondínka na posteli a v ruke drží vybrátor a hovorí mu:
Netras sa aj ja to idem robiť po prvý krát.
prváčka blondinka pride domov a hovori mamine mamina mamina v skole sme sa ucili pocitat do pet a ja viem uz pocitat do desat to bude tym ze som blondinka?? ano to bude tym.. na dalsi den pride blondinka domov a hovori mamine v skole sme sa ucili abecedu po pismeno F a ja uz viem po pismeno K to bude tym ze som blondinka?? ano to bude tym... na dalsi den pride blondinka s kupaliska a hovori mamine mamina tie moje spoluziacky maju take male prsia a ja take velke dudy to bude tym ze som blondynka?? nie to bude tym ze más 18-rokov!!!
Jednoho rána stene blondýnka z postele.A něco
jí svědí v uchu.Tak si vezme špendlík a začne se v něm
rejpat a najednou ticho!.....
Blondínka príde na maškarný ples a pred dverami sa vyzlieka donaha. "Co robíte?" nechápe usporiadatel. "To ma byt vari maska?"
"Áno. Som tu za husle. Dvakrát si vrznem a pojdem domov."
Ide blondínka autom po ceste a zrazu zastavý na semafóre. Práve na ňom svieti červená. "Jéj, tá farba je ale krásna!" hovorí. Naskočí oranžová a hovorí: "A tá je ešte krajšia!" Naskočí zelená a hovorí: "A tá je hádam najkrajšia!!!" Blodínke strašne žiarili oči a od údivu sa dobre že nezbláznila. No naskočila zasa oranžová a červená a vraví: "Jój, tu som už videla. Ideme!"
Príde blondínka do zelovocu a píta sa, čo je to oranžové a gulaté.
Predavačka odpovedá, že pomaranče.
Tak si prosím 1kg a každý zvlášť zabaliť do papiera.
A tamto zelené?
To sú jablká.
Tak tiež 1kg a každé zabaliť zvlášť do papiera.
A tamto zelené s tolkími guličkami?
To je hrozno.
Tak si prosím 1kg a každé hrozienko zabaliť zvlášť do papiera.
A nakoniec tamto čierne na pravo?To je čo?
Predavačka pozrie na blondínku a povie...vyser sa na to to je mak!!
Zastaví kamión na červenu.K vodičovi pribehne blondínka a tuká na okienko.Vodič ho stiahne a blondínka hovorí:Volám sa Mária idem za vami,celou cestou strácate náklad!Vodič kývne hlavou, zasvieti zelená.Na ďalšej križovatke sa scéna opakuje.Na tretej to vodič nevyderží, vystúpi z kamióna, zaťuká na okienko blondínky a keď ho stiahne, tak hovorí: Ja som Juraj, je zima a sypem štrk na cestu.
Tri kamarátky letia v lietadle a jedna znich je blondínka.
Zrazu lietadlo padá.
Prvá si zoberie padák a skočí.
Druhá tiež.
Blondínka uteká a skočí bez padáka.
V skoku povie kamarátkam, kto bude skor dole vyhrá!
Přijde blondýnka do letadla, najde si vhodné místo u okénka a čeká na start, když vtom se přižene nějaký chlap a naštvaně říka blondýnce: Paní, tohle je moje místo! Nene, to je mé. odporuje blondýna. Mé! Mé! Mé! Dohadují se. Po chvíli už je pán úplně vytočený a zakřičí na ni: Tak si to letodlo nastartuj sama ty krávo!!!!
Ide blondinka do obchodu a hovori: - Chcem si kupiť ten televizor vo vyklade!
Predavač jej hovori:
- Blondynkam nepredavame.
Na druhy deň pride prefarbena za brunetku a znovu:
- Chcem si kupiť ten televizor vo vyklade.
Predavač odpovie blondinkam nepredavame.
Zufala blondinka sa ostriha dohola a pride vyholena k predavacovi a vravi:
- Chcem si kupiť ten pekny televizor vo vyklade.
Predavač zase povie blondynkam nepredavame.Ako viete že som blondynka?Lebo to nieje televízor ale mikrovlnná rúra...